Cosby esindaja Andrew Wyatt sõnas TMZ-le, et 83-aastane koomik tahab uuesti nalju rääkima hakata ja tema meeskond on juba ühendust võtnud mitme komöödiaklubi ning promootoriga, et näha, kas ja kes sellest võimalusest huvitatud oleks.

Vaatamata šokile, mis tuli koos Cosby vabastamisega, on Wyatt kindel, et maailm tahab koomikut taas näha.

Cosbyl on töös ka viieosaline dokusari iseendast, kus tuleks juttu tema elust, pärandist, kohtuistungist ning vanglakogemusest. Ta teeb peagi selle raames ära ka intervjuu.

Produtsentide sõnul on intervjuud tehtud juba pere, sõprade ja teiste kuulsustega.

Bill Cosby sai vanglast vabaks eelmisel nädalal, kui Pennsylvania ülemkohus tühistas ta seksuaalse rünnaku eest vangi saatnud karistuse.

Peale komöödiatuuri tahab Cosby tuuritada üle riigi, külastades vanglaid, koole ja naabruskondi ning rääkides, kuidas olla parem inimene.

Cosby esindaja sõnul sai koomik inspiratsiooni enda kogemusest, kui ta vanglas olles kuulis isa ja poja lugu, kes koos aega teenivad.

83-aastane võib nende tuuridega kokku ajada suure summa, sest paljusid huvitab, mida vastuolulisel endisel tipptähel öelda on. Sarnases olukorras oli ka endine jalgpallur ja näitleja OJ Simpson.