Majapidajanna, kes kasutab kohtudokumentides nime Jane Doe, väidab, et Chris Brown vastutab tema vigastuste eest, mille tekitas tema kaukaasia lambakoer Hades, kui naine eelmisel detsembril tema Tarzana kodus töötas, kirjutas TMZ.

Dokumentides väidab koristaja, et tühjendas väljas prügikasti, kui ootamatult kargas suur elajas välja ning hakkas tema nahka rebima. Koer tekitas tõsised vigastused tema näole, kätele ja kehale ning naine lebas oma vereloigus.

See on jube intsident, mida kirjeldab ka tema õde mõned kuud tagasi kohtule esitatud dokumentides, aga see ei olegi kõige veidram asi selle loo juures. Naine väidab, et kuigi Chris Brown ja tema kaaslased olid kodus, siis ei tulnud keegi talle vaatamata oma karjetele appi.

Mingi aeg pärast rünnakut, kui naine enda verelombis lebas, tuli Chris Brown ja käskis oma meeskonnal kõik enne politsei ja kiirabi tulekut ära koristada.

Kiirabi saabudes viidi naine haiglasse. Kui politsei püüdis hiljem välja selgitada, mis oli juhtunud, väitsid uurijas, et Chris Brown oli puiklev ja eksitav. Ta väitis politseile, et ei tea, mis oli juhtunud või kuhu tema koerad kadusid.

Dokumentide kohaselt pandi Hades mõned nädalad hiljem Humboldt maakonna politseijaoskonna loomade varjupaigas magama, kuna ta olla inimestele ohtlik.

Pole teada, miks koer oli Põhja-California maakonnas, mis on Browni kodust mitme tunni kaugusel.

Anonüümne majapidaja pidi pärast rünnakut minema operatsioonile, mis tema elu päästis, aga rünnakust alles jäänud armid jäävad temaga terveks eluks. Ka tema abikaasa andis Browni kohtusse, süüdistades teda oma naise armastusest ja kaaslaseks olemisest ilma jätmises.

Nagu arvata võib nõuab majapidajanna muusikult suure summa kahjuraha.