Eesti keskkonnaaktivist ja poliitik Züleyxa "Zuzu" Izmailova sai ühelt isikult huvitava sisuga kirja. Sõnumi autor Juhan Kõiv seadis kahtluse alla, kas Eesti tähestikus on üldse tähed, mida endine Tallinna abilinnapea oma nimes kasutab, ning muutis siis kiiresti teemat ja küsis, "millise LGBT meetodiga tema viljastatud on".

2017. aastast EKRE koosseisu kuuluva Kõivu sõnum tekitas Izmailova kommentaariumis ägeda diskussiooni, kus ikka imestati teise inimese rumaluse üle.

Sarnaselt reageerisid ka kõik need, kes nägid Karmen Jolleri jagatud sõnumit. Talle kirjutas Marek Pritsi nimeline mees, kellega on Jolleril 15 ühist sõpra. Prits kõige pealt tsiteeris Jollerit, milles tunnustatud perearst ütleb, et vaktsineeritud inimestel peavad olema suuremad õigused kui nendel, kellel pole.

Sellele lisab Prits omaltpoolt: "Istu omale sisse, satanist."

Perearst võtab seda kerge huumoriga ja küsib oma jälgijatelt, kas ta peaks sellise sõnumi peale meelitatud olema.

Kui kommentaare lugeda, siis langes sõnumi saatja ka kohe kriitika alla ja teda hakati naeruvääristama. Jolleril, kes blokeeris Pritsi, soovitati kõik talle saadetud sõimusõnumid kokku koguda ja siis raamat välja anda.

Arvestades, kui palju Karmen Joller on minevikus solvavate internetikommentaaridega rinda pistma pidanud, siis saaks raamat olema väga paks.