"Meie töökas ja tubli Lakendra otsib partnerit," kirjutas Martin Parmas Facebooki ja tutvustas siis neiut kui 2009. aastal sündinud Golden Dance Club liiget.

Kuigi tüdruku perenime pole välja toodud, siis klapib eesnimi ja sünniaasta just SkyPlus saatejuhi tütre omaga.

Lapse täispikk nimi on Lakendra Amerii Kivisaar. Raadiohääl selgitas 2009. aastal ajakirjale Nädal antud intervjuus, miks lapsele selline nimi on antud.

"Nimi on ilus ja kõlab kenasti. Samas ka originaalne ja mitte ülemäära keerukas. Neid Jürisid-Marisid on juba tuhandeid. Ega inimene pole koduloom, et kindlasti peab olema neljatäheline nimi. Noh, et oleks hea lihtne karjamaalt koju hõigata," rääkis Kivisaar ja lisas, et kuna elame planeedil Maa, siis ei pea lapsele kindlasti kohalikku nime panema.

Siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna nõunik Eve Mitin rääkis 2012. aastal, et Lakendra Amerii vastab eestikeelsete nimede õigekirjutusele ja Lakendra leiab kasutust näiteks Ameerikas, nime tähenduseks pakutakse ka "suurim tšempion".

Kivisaar ise meenutas, et korra miskit justkui ametnikud ütlesid, aga ta ei pidanud neile nimevaliku põhjustest eriti aru andma. Mikkude-Mannidega sarnaselt ei kõla ka Kivisaarte poegade nimed Adrian Hanley ja Arle.