Režissöör Priit Pääsukese noortekomöödia "Öölapsed" esilinastuse järgsel afterpartyl ööklubi HALL õuebaaris SUVILA vahetati muljeid ja tantsiti meeleoluka muusika saatel päikesetõusuni. Peo külaliste seas oli filmitegijaid ja -staare, nende sõpru, aga ka toetajaid ja kaasaelajaid.

Komöödia "Öölapsed" peaosades on Alice Siil, Grete Konksi ja Piret Krumm. Kõrvalosades teevad kaasa Mart Müürisepp ("Klassikokkutulek"), Kristjan Lüüs ("Võta või jäta"), Alo Kõrve ("O2"), Liis Lemsalu ("Eia jõulud Tondikakul"), Argo Aadli ("Seltsimees laps"), Lauri Pedaja ("Klass", telesari "Köök"), Ott Lepland ("Vasaku jala reede"), Juss Haasma ("Päevad, mis ajasid segadusse"), Miika Pihlak ("Vaga vesi"), Liisa Saaremäel ja Amanda Hermiine Künnapas (telesari "Kättemaksukontor," "Padjaklubi"), Peeter Oja (telesari "Lõks"), Laine Mägi ("Eestlanna Pariisis", "Klass", telesari "ENSV") ja Jaune Kimmel.

Filmi lavastaja on Priit Pääsuke ("Keti lõpp"), stsenarist Ewert Kiwi, operaator ja kaasstsenarist Mart Raun, kunstnik Kadri Kuusler, kostüümikunstnik Gerly Tinn, grimmikunstnik Maarja Viikmaa, helilooja Janek Murd, helirežissöör Harmo Kallaste ning produtsent Marianne Ostrat.

Linateose tootmist toetavad Eesti Filmi Instituut, Eesti Kultuurkapital, TV3, High Voltage, Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituut; ööklubi HALL, Valge Klaar, ARS Kunstilinnak, Fritz-Kola Eesti, Digital Sputnik, 1 Agentuur, Jungent, Kopli Couture, X-rent, Wolt, Alasti Kino, Alexela, restoran Lumi, Põhjala tehas, Pro Beauté OÜ, Eucerin, Davines ja Tuukri Autokeskus. 

Filmi tootja on Alexandra Film, kaastootja Luxfilm ja levitaja ACME Film. 

Komöödia "Öölapsed" jõuab kinodesse üle Eesti 9. juulil, eellinastused valitud kinodes 7. juulist.