Värskelt dokumendilt selgub, et kuigi Lilibetil on ka kaheaastane vanem vend Archie, siis nende sünnitunnistused erinevad mitme üllatusliku detaili poolest.

Lilibeti sünnidokumendil on kirjas, et ta sündis 4. juunil kell 11.40 Santa Barbara Cottage haiglas. Isa eesnime alla on kirjutatud "Sussexi hertsog" ning perekonnanime alla "Tema Kuninglik Kõrgus".

Kui Harry nimi on märgitud vägagi kuninglikult, siis ema nimeks on üllatuslikult märgitud Meghani sünninimi ehk Rachel Meghan Markle. Kuigi paar on ametlikult loobunud kõrgeaususe tiitlitest, siis hertsoginnaks tohib ameeriklanna end endiselt nimetada. Kas Meghan kavatseb tulevikus ka sellest tiitlist loobuda?

Kaks aastat tagasi, kui sündis paari esimene laps Archie, olid asjalood paari elus teistsugused ning nad polnud veel kuninglikest kohustustest loobunud. Toona täidetud dokumendil märkis Harry oma täisnimeks "Tema Kuninglik Kõrgus Henry Charles Albert David Sussexi hertsog". Ka Meghan kasutas toona oma uhket täisnime "Rachel Meghan Tema Kuninglik Kõrgus Sussexi hertsoginna".

Kuna Archie sündis Suurbritannias, siis pidid vanemad märkima ära ka oma ametinimetused. Kuigi Harry on olnud terve elu printsi tiitliga, siis Meghani otsus nimetada end sünnidokumendil printsessiks tõstatas toona küsimusi.