Siiski ei kehti antud reegel kõikidele kasutajatele ja piltidele, vaid nendele postitustele, mille eest suunamudijad raha küsivad ehk reklaamile. Seadus kehtib kõikidele sotsiaalmeediaplatvormidele, mitte ainult Instagramile.

BBC-iga rääkis Norrast pärit suunamudija Madeleine Pederseniga, kes enda sõnul ootas sellist muudatust juba mõnda aega. Tema loodab, et tänu sellele seadusele lõpetavad noored inimesed enda võrdlemise ebarealistlike piltidega.

"Meil on nii palju inimesi, kes on ebakindlad oma näo või keha pärast. Ka mina olen Instagrami tõttu pidanud heitlust iseenda kehaga," tunnistab 26-aastane norralanna.

"Kõige hullem osa sellest ongi see, et ma ei tea, kas need teised tüdrukud, keda ma imetlesin, on oma fotosid muutnud või ei. Seetõttu vajamegi me vastuseid ja selleks see seadus ongi," arvab ta.

Madeleine pole juba mõnda aega töödelnud oma fotosid, sest ei näe vajadust, et muuta oma välimust 90 000 jälgija jaoks. Ta tunnistab, et muudab küll valgust, värve ja teravust, aga see on kõik selleks, et pilt ise paremini mõjuks.