"Väga lihtne on uksi paugutada ja laiali minna, palju keerulisem on koos olla,“ arvab Anne. "Meil on nii-öelda teine katse ja oleme aru saanud, et uste paugutamine ei vii kuhugi ning tuleb mõistusega asja võtta."

Anne sõnul on tuleb austada iseennast ja oma kaaslast, teineteisele tuleb anda ruumi ja ära kuulata. "Nii saategi koos eksiteerida. Mingit suurt salarelva pika abielu puhul pole," ütleb ta.

"Suhtevimkade" neljandas episoodis olid külas Anne Veski, ilusmees Aleksei Soltan ja lauljad Alen Veziko ning Artjom Savitski. Muu hulgas meenutab Anne Veski aega, kui üks andunud fänn talle alalõpmata helistas.

"Üks noormees lõunavabariikidest armastas helistada öösel kell kaks või kolm, et avaldada mulle armastatust. Ta oli alati nii õnnetu, et miks minu kõrval on Benno. Tema oleks tahtnud ise olla," meenutab Veski üht helistajat, lisades et ta alati toonistas, et kui temast tahta tõesti rääkida, siis helistagu vähemalt päevasel ajal.

"Mul sai lõpuks isu nii täis, et ma vaatasin, mis numbri pealt ta helistab ning esitan miilitsale avalduse. Ma ei saanud öösiti magada ning inimene lihtsalt terroriseerib mind. Seejärel need kõned lõppesid," meenutab Veski.

Muu hulgas rääkisid oma naljakatest ja veidratest kogemustest ka Alen Veziko, kes meenutab üht fänni tungimist hotellituppa või Aleksei Soltan hetki, kus mehed olid nõus temaga magamiseks raha välja käima.