"Sulen oma silmad ja sa oled alati minuga. Täna tähistame me mu venna sünnipäeva, kes meil pilvepiiril silma peal hoiab," kirjutas Laura Instagrami.

"Tänan, Gregor, et tegid minust tüdruku, kes ma olen täna. Armastuse eest moe vastu. Rõõmu ja lõbu eest, mida me koos kogesime. Sina, igavesti."

22. detsembril 2016 saabus teade, et Tais suri Eesti kodanikust noormees nimega Gregor. Kohalik politsei kahtlustab surma põhjusena kokaiini üledoosi.

Tai uudisteportaali andmetel on tegu 1996. aastal sündinud Gregor Põldverega, kes on lauljatar Laura Põldvere vend. Portaal avaldas ka skaneeringu noormehe ID-kaardist. Eesti Vabariigi Välisministeeriumi esindaja sõnul ollakse noormehe lähedastega ühenduses ja neile pakutakse igakülgset konsulaarabi.

Gregori surnukeha leidis 21. detsembri lõuna ajal hotelli töötaja, kui läks tuba koristama. Surma uuriva politseiniku sõnul lebas ta põrandal külili, vahendas välismaalaste surmajuhtumeid Tais kajastav portaal.

Esialgsetel andmetel oli Gregor surnud olnud juba mitu päeva. Politsei hinnangul pole põhjust arvata, et ta oleks surnud kuriteo tagajärjel.

Gregor Põldvere läks Rayong's Tapthongi piirkonnas asuvasse hotelli 18. detsembril ehk pühapäeval. Ta pidi lahkuma kolmapäeval, mil ta aga hotellitoast surnuna leiti. Ilmselt suri Gregor samal päeval, kui end hotelli sisse kirjutas.