Eelmisel nädalal sai kirjutatud, et Mallukas jättis mõne nädala eest vulgaarsed sõnumid Eestis elavale austraallasest stripparile Justin Leople, kus ta kutsus meest "pedeks", siis hoopis suurem murdumine toimus pühapäeval.

Elu24-le saadeti video, kus Gert tantsib Pärnus miski võõra naisega. Kui temalt alguses selle kohta küsiti, siis Mallukas ei arvanud sellest suurt midagi, aga mõned tunnid hiljem, kui asjalood said selgeks räägitud, jättis Mallukas Gerdi maha.

Foto: Instagram

"Ma tõstsin ta asjad kenasti ukse juurde ja edaspidi saab ta palju rahulikumalt oma hõõrumisi teha," ütles Mallukas Elu24-le ja lisas: "Minu jaoks see veits too much (liiga palju - toim) jah."

Mallukas kinnitas lahkuminekut hiljem ka Instagramis, öeldes, et tal on küll valus, aga temaga on kõik hästi.

Foto: Instagram

Esimesed probleemid

Kroonika kirjutas mais, et tema uus suhe Gert Roosimägiga on pausil.

Eesti loetuima blogi autor ja enda elust telesaate teinud Mariann Treimann (30) ehk Mallukas paljastas aprillis Kroonikale, et on kohtingurakendusest Tinder endale uue kaaslase leidnud. Kuid kolme lapse ema, kes muidu on aastate jooksul rääkinud oma blogis absoluutselt kõigest, lasknud jälgijad isegi live-ülekande vahendusel sünnitusele ega ole teinud ka saladust enda mõne päeva tagusest rinnasuurendusoperatsioonist, oli otsustanud uue väljavalitu nime vaka all hoida.

Kui Mariann suutis saladust hoida, siis tema sõbranna, blogija Kristina Suuroja nii osav polnud. Veebruari lõpus filmis suunamudija oma järjekordset videoblogi Marianni sünnipäevalt, mis leidis aset Viirelaiu saarel. Videost on näha, kuidas pidulauas istub sünnipäevalapse kõrval ja teda hellalt katsub politseivormis külaline. See õnneseen, kes Marianni videos hellitab ja ta endale sai, on Gert Roosimägi (32).

Mallukas kirjeldab, kuidas ta oma senise jutukaaslasega Tinderist lõpuks silmast silma kohtus: „Esimene kord kohtusime nii, et Gert tuli mulle sõbra sünnipäevale järele ja mulle tundus, et ta on täitsa tore tüüp.” Ta lisab, et nii temal kui Gerdil oli Tinderis kasutajakonto vaid lühikest aega ja kumbki ei lootnud sealt enda ellu kedagi leida.

Kuid kes on kõnealune Gert Roosimägi? Mees, kellelt Smilersi front man Hendrik Sal-Saller (55) lõi eelmisel aastal üle elukaaslase ja lapse ema Merille Madibergi (26). Pikantne kõlakas räägib, et Merille ja Hendriku suhe ei alanud viperusteta ja nõudis hoolikat konspiratsiooni – nimelt sattunud Gert kord Merillele ja Hendrikule peale ning laulja pääsenud napilt keretäiest… Gert ei ole seda varasemas vestluses Kroonikaga otseselt kinnitanud, aga pole ka kummutanud.