"Benno kinkis mulle 40 punast roosi ja kattis peolaua. Mina küpsetasin oma firmakooki – rabarberikooki, mis Benno sõnul tulevat mul maailmas kõige paremini välja," räägib Anne.

Anne Veski ja Benno Beltšikov

Anne ja Benno abielu registreeriti 1981. aastal Pärnus. Nad plaanisid tseremooniat kahele, kuid lauljanna fännid olid sündmusest kuulnud ja kogunesid perekonnaseisuameti ette noorpaari õnnitlema. Õhtuks olid Anne ja Benno reserveerinud laua trahteris Kuld Lõvi. Sinna jõudes aga selgus, et reserveering oli tühistatud, kuna sööma oli tulemas Jaapani turistide grupp.

"Sõitsime Tallinnasse tagasi. Benno, kes töötas Olümpia hotellis administraatorina, sai sealsetelt kokkadelt maitsvaid suupisteid ja me läksime mu venna Mati juurde tähistama," meenutab Anne.

Diival on sel suvel palju toredaid esinemisi, kuid eriti suure huviga ootab ta 7. augustil Lääne-Virumaal Ukunurga talus toimuvat kontserti, sest seal astub lavale ka ETV endise ilmapoisi Martin Mileiko bänd Hilised Ärkajad. Anne kõige suurejoonelisem suvekontsert toimub aga augusti lõpus Keila-Joa lossis, mille naabruses oleva kose juurde Benno ta kunagi esimesele kohtingule viis.