"Kontaktivaba järjekordadeta tellimine ja distantsi hoidmine on pandeemiajärgses maailmas määrava tähtsusega ning just seda Babash rakendus võimaldab. Oleme tõeliselt põnevil, et paljud Eesti ööelu meelelahutuskohad jagavad meie nägemust ja on valmis uuendustega kaasa minema," rääkis Babash üks asutaja Andrei Stepin.

Lõpusirgel on ka Babash 100 000 euro suurune investeerimisring ühisrahastusplatvormil fundwise crowdfunding, mille järel kavatseb Babash kohe kasvatada jõudsalt oma kasutajaskonda ning laieneda välisturgudele. "Investeerimisringi esimesed 90 000 eurot kogunesid rekordkiirusel paari nädala jooksul, mis tõestab Babash ärimudeli toimimist. Eesti populaarseimate klubide liitumised on märk meelelahutustööstuse valmisolekust kontaktivaba veebipõhise teenindamise suunas liikumisest," rääkis Stepin.

Hiljuti teatas Babash ka külaliste haldamise tarkvara GateMe ostust, mis on teinud võimalikuks meelelahutuskohtade uksel järjekordasid vältida. "Kui piletite ostmise, laudade broneerimise ja klubisisese teeninduse saime digitaliseeritud, siis GateMe võimaldab lõpuks ka meelelahutuskohadesse sissepääsemise digipileti alusel sujuvamaks muuta. Peale Babashiga liitumist pöördusid isegi mõned endised GateMe kliendid teenuse kasutamise juurde tagasi, kuna Babash pakub terviklikku lahendust," selgitas Stepin.

Klubi Studio juhataja Raimond Ummuse sõnul on GateMe hästi kasutajasõbralik ja loogiline lahendus ning täidab kindlat eesmärki väga hästi. "Babashi Group on olnud väga sõbralik ja abivalmis. Neid siiralt huvitab kasutaja arvamus ja tagasiside," lisas Ummus.