"Kui covid on vahel asümptomaatiline onju, kas siis armastus võib ka asümptomaatiline olla? Et nagu tegelt põed seda haigust, aga ise ei tea? Ja kui jah, siis kas tööandja hüvitab selle haiguslehe?" küsib Brigitte Facebookis.

Brigitte on avalikkuses silma paistnud mitmete kaaslaste ja partneritega. Üks selline seik ta ka kuulsaks tegi. Brigitte lubas kaaslasega armatseda 2017. aasta augusti lõpus, kui ta veel Power Hit Radios töötas. Ta andis sotsiaalmeedias teada, et kuna teda suurtesse kampaaniatesse reklaamnäoks ei kaasata, siis teeb ta septembris täitsa oma kampaania – #seksinomakaaslasegaigapäev!

"Mina, Brigitte Susanne Hunt, võtan osa sellest kampaaniast ja esitan väljakutse ka sulle, Snapchati sõber," kutsub ta enda fänne lõbusast kampaaniast osa võtma.

"Naised, kes ei saa öösel karjuda – need päeval vinguvad. Minu ümber on liiga palju vinguvaid naisi ja ka mehi, nii et see väljakutse on kasulik nii sulle kui ka inimestele sinu ümber. Profiilipilti uuendama ei pea, lihtsalt – lõbutsege."

Hiljem ilmus Brigitte avalikkuse ette Ron Nõmmega, kellest ta pärast suudlusskandaali lahku läks. Siis astus naine suhtesse oma bachata-treeneri Indrek Mägiga, aga see suhe oli pool aastat hiljem läbi.

Ametlikult on Brigitte vallaline, kuid pärast Sky.ee saadet "30 minutit taevas" koos Ari Matti Mustoneniga, olid mitmed inimesed, kes neid kahte paari pani. Arit võiks mingis mõttes lugeda Brigitte meesversiooniks. Võib-olla sel põhjusel nende suhtest asja ei saakski.

Viimane kord, kui Brigitte enda tegevusega suhtemaastikul tähelepanu tõmbas, oli flirt Andrei Zevakiniga. See sai alguse Kroonika meelelahutusauhindadel antud intervjuust Sky'le ning jätkus hiljem Zevakini stuudios, kui üheskoos sellele intervjuule reageeriti.

Video lõpus arutleti, kes on kellega suhtes. Zevakin viitas, et Brigittel on uus silmarõõm, aga ta ei lükanud seda tagasi ega kinnitanud. Küll aga ta lükkas ümber, et ta ei ole suhtes Uku Haasmaga.

Ja kui vaadata kommentaare, siis on ka Andrei Zevakini tuhanded ja tuhanded vaatajad nõus, et Brigitte vaatab ekraanipartnerit kuidagi eriti meelalt.

"Brigitte vahib sind samasuguse pilguga nagu oleks JÄLLLLEEE armunud," kirjutas üks vaataja.

"Leia endale keeginnnnnn kes vaatab sind samamoodi nagu Brigitte Andreid."

"Nad nagu panevad üksteist, aga samas ei pane ka."

"Kui Andrei ütles Brigitte ma ei armasta sind siis automaatselt Brigitte nägu muutus, ja nägi kahvatu välja. Andrei sa ikka oskad naisi kohelda. Murrad nende südameid koguaeg."

"Brigitte ikka tahab Andreid."