Tom Walker on alates 2015. aastast etendanud fiktiivse ajakirjaniku Jonathan Pie rolli, rääkides briti, ameerika ja austraalia poliitikast. Nüüd võttis ta ette inglasest jalgpallifännid, heites neile ette nende lubamatut käitumist äsja lõppenud Euroopa meistrivõistluste ajal.

"Ma läksin pühapäeva õhtul magama tundes uhkust ... me pidime esmaspäeval üles ärkama ja tundma uhkust oma riigi üle, ükskõik, mis tulemus poleks ka olnud. Selle asemel me ärkasime üles häbitundega. Häbitundega olla inglane."

"Mitte mängijate pärast, kes käitusid märkimisväärselt, vaid häbi kümnete tuhandete meeste pärast, kes arvasid, et on täiesti okei tänavale kusta pühapäeva õhtul. Nagu uhked inglased. "Me kuseme Inglismaa eest"."

"Te aga ei paista tundvat Inglismaa üle uhked. Teile ei meeldi riik kohe üldse. Neandertallased loobite pudeleid ja liikluskoonuseid veel enne, kui mäng on pihta hakanud. Te ei ole veel kaotanudki. Mida te teete? See on vaimuhaigus. See ei ole patriotism. See on hullumeelsus. Te ei ole jalgpallifännid, te olete vägivaldne jõuk. Ahvid ka ei käitu nii," rääkis ilmselgelt ärritunud Jonathan Pie.

"Tore, et politsei kohal oli. Laskem lihtsalt vägivallal oma teed minna. Homme on rahumeelne BLMi protest. Hoidke selle jaoks oma energiat."

"Kretiinid väidavad, et nad on patrioodid, samal ajal laamendavad enda pealinnas. Väidavad, et nad on Inglismaa fännid, aga rassiliselt ahistavad neid, kui nad kaotavad. Karjusid solvanguid noore poisi suunas, kes on saavutanud rohkem nii palliplatsil kui sellest väljaspool oma riigi heaks, kus ta on sündinud ja mida armastab, samal ajal, kui sina, kes sa oksendad JD Sportsi kaupluse aknast välja, suudad kunagi oma elus saavutada."

"Need on 19-aastased lapsed, kelle õlgadel lasub terve riigi raskus, ja neid solvavad paksud, higised, rassistlikud tolvanid, kelle meestissidel lasub 20 aasta vältel kogunenud kebabi raskus."

"Sellepärast ei olegi meile head asjad lubatud, nagu sporditrofeed ja vabadused, sest me ei vääri neid. Meid ei saa usaldada. Täiskasvanud mehed loobivad tänaval mööblit. Kui vabadus seda tähendab, siis ehk me vajame veel kuus kuud üksikvangistust. Et mõelda selle üle, mida me teinud oleme. Kui see on see, mida inglased teevad, kui vaatavad sporti, kas siis tõesti saab eeldada, et nad on vastutustundlikud kui nad poeriiulite vahel ostlevad?"

""Tule nüüd, Inglismaa!" Mida see üldse tähendab? Inglismaast ei ole enam üldse midagi järel. Linn linna järel suletud poode. See roheline ja ilus maa on muutunud roppudeks ja rõvedateks jobudeks."

"Just see me oleme. Riik täis jobusid. Ja me varjame kõiki mõrasid kuninganna pildiga, kelle teine poeg on tõenäoliselt pervert. Saar, mis ulbib meres, ja mis otsib meeleheitlikult moraalset kompassi."

"Kõige suurem vale, mida Boris Johnson on kunagi öelnud, on see, et me liigume isikliku vastutuse suunas, kus inimesed mõtlevad nii teistele kui iseendale. Ei, me ei liigu. See on sama inimene, kes kiitis heaks põlve maha pandud mängijatele vilistamise. "Me oleme pühendunud rassismiga võitlemisele. Nii et jätke see asi meile, erahariduse saanud valgetele miljonäridele, ja teie keskenduge oma penaltitele ja mitte poliitikale"."

"Võib-olla, kui poliitikud keskenduksid poliitikale, nagu riigi juhtimisele, näljaste laste toitmisele, teaduse järgimisele, siis saaksid need noored poisid jalgpallile keskenduda. Põhimõtteliselt me kaotasime ERMi tooride pärast."

Siin tuleb meeles pidada, et tegu oli veebisketšiga, milles väljendas arvamust fiktiivne tegelane. Ei ole teada, millised on Tom Walkeri enda vaated.