Karmen Jolleri tegi eile hommikul Facebooki postituse, kus selgitas TV3-le antud intervjuus tehtud keelevääratust. "Esialgu ehmatas mind TV3 uudistele antud intervjuus tekkinud keelevääratus väga - tahtsin rääkida kahest COVID-isse surnud lapsest, et rõhutada vaktsineerimise vajalikkust, aga ütlesin kogemata vale sõna, mis muutis lause tähenduse täpselt vastupidiseks," kirjutas Joller ning lisas, et palus telekanalil klippi muuta.

"Vaktsiinivastased loomulikult rõõmustasid, sest nad said endale suurepärase materjali väärinfo tootmiseks! Niisiis, tere tulemast kõigile jälgima väärinfo tootmist reaalajas! Kuigi olen oma sõnad avalikult keelevääratuseks kuulutanud, jätkatakse minu nendesamade sõnade abil TEADLIKULT väärinfo tootmist," lisas ta.

Kogu see postitus algas sõnadega "Rohkem popcorni Mul on sellest pidevalt puudus!", viidates meelelahutuslikule momendile, mida vaktsiinivastased tema keelevääratuse järel tegema hakkasid.

Ja mis siis sai? BALSNACK saatis Karmen Jollerile terve kasti popcorni, lisades väljaprindituna Jolleri Facebooki postituse, kus sõnad "rohkem popcorni" olid markeriga heledaks märgitud.

"Ei noh... popcorni puuduse üle tõesti enam kurta ei saa! Olge te tänatud! Võtan kohe positsiooni sisse ja hakkan oma viimaste postituste kommentaare lugema," kirjutas Jolleri postituse juurde, kus ta kinki näitas.

Nagu ka Joller ise välja tõi, siis on küllalt kommentaare, mida lugeda ja mille üle naerda. On palju neid, kes kahtlevad keelevääratuses ning neid, kes reaalselt usuvad, et Joller pidi oma sõnu hiljem muutma, sest ta on kinni makstud.

Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook

Loomulikult on ka neid, kes ikka ja jälle väidavad, et vaktsiinidega tapetakse inimesi või et inimesi kasutatakse vaid eksperimendiks.

Küll aga koorus välja veel üks huvitav aspekt, mida Karmen Jollerile ette heideti: ta postitab töö ajal liiga palju. Uksest ja aknast tuli kaebuseid, et kuidas küll üks perearst saab nii palju sotsiaalmeedias kaasa rääkida, kui ta peaks tööl olema.

Jolleri vastus sellele oli lihtne: ta postitab vaid enda vabal ajal või töövälisel ajal. Uhhuulaseid, nagu Karmen Jolleri kõiki vandenõulaseid ja meditsiinivastaseid nimetab, sellest vastusest ei piisanud ning nende jaoks tähendab, et niivõrd tihe postitamine viitab vähesele töökoormusele.

Olgu, mis on. Karmen Jolleril on nüüd edaspidi rohkelt popcorni, et uhhuulaste kommentaare lugeda.