Noor ja kaunis Mallukas, kes lasi hiljuti ka oma rindu suurendada, sai mõni aeg tagasi veidra pakkumise ühelt oma meesjälgijalt, kes talle oma peenise lubas rindade vahele panna.

Mallukas tõstatas selle teema oma jälgijate seas üles ja kui ühel hetkel tundus, et kogu teema on maas, siis nüüd saabus talle kahjunõue. Aga see ei tulnud, nagu Mallukas teda kutsub, peenisepakkujalt, vaid tema naiselt.

Mallukas jagas ka katkeid talle esitatud nõudekirjast, kus talle heidetakse teiste seas ette "justkui vääriks kliendi abikaasa käitumine avalikku arutamist/häbistamist ning seostasite seda õigustamatult kliendi ja tema lastega, kuigi nad ei saa objektiivselt vastutada enda abikaasa ja isa käitumise eest."

Mallukas ütles hiljem Õhtulehele, et tema ei kavatse seda summat välja maksta ning laseb kohtul otsustada, kas ta tegi midagi valesti või mitte.

Foto: Instagram

Kohtus ka enne käinud

2014. aastal tekkis Mallukal skandaal seoses ühe korteriühistu remonttöödega, sest maja räästaalustesse olid tekkinud pääsukeste pesad, ent tööde käigus betoneeriti räästaalune ära nii, et linnupojad jäid betooni taha lõksu.

Linnupoegade saatus liigutas paljusid inimesi, sealhulgas ka Mallukat, kes tegi lindude päästmiseks petitsiooni, võttis ühendust korteriühistu esinaisega ja pöördus ka Eesti Loomakaitse Seltsi poole.

Blogija tegi ka mitmeid postitusi, kus ta väitis, et ainuke, kes toona saanuks linnukeste elud päästa, oli kinnisvarahaldaja Nuude.

"Selle taga on kaks värdjat: Anne Nuude ja see imbetsillist betoneerija," kirjutas Mallukas ühes postituses.

2017. aasta suvel kirjutas Mallukas oma blogis, et ühe Õismäel asuva maja korteriühistu esinaine ähvardab teda kohtuga ja nõuab temalt 7000 eurot, ent kas tegemist on sama inimesega, seda ei nõustunud Treimann toona avaldama.

Kohtus tunnistusi andnud Malluka tuttav Sirje ütles toona Kroonikale, et terve skandaal sai hoo sisse tema algatusel. "Nägin, kuidas pääsukeste vanemad paanikas pesa ümber lendasid ning helistasin ise kõigile ajakirjandusväljaannetele," meenutas Sirje. "Ja nüüd on Mariann seepärast kohtupingis. Mina ise nimetasin ühistunaist oma lehel pääsukeste mõrtsukaks. Kuidas on see väiksem süüdistus kui idioodiks nimetamine?"

Nuude süüdistas Mallukat emotsionaalse kahju tekitamises blogipostitustega. Samuti tekitas ühistu haldajale probleeme modereerimata jäänud blogi kommentaarium ning internetisõimu põhjustatud tervisemurede eest nõuab naine Treimannilt kümneid tuhandeid eurosid.

Nuude olevat kohtusaalis öelnud, et internetis aset leidnud sõnavõttude tagajärjel ei saanud ta mitu ööpäeva magada.

Kohus otsustas, et Mallukas peab maksma Nuudele 1500 eurot valuraha ja maksma kohtukulud, mis ulatusid 4700 euroni.