Endine Nickelodeoni täht mõisteti esmaspäeval Ohio kohtus süüdi ning järgmised kaks aastat on ta järelevalve all. Lisaks peab ta läbima 200 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd. Kui ta selle aja jooksul sama rikkumisega hakkama saab, siis võib ta lapse ohustamise eest, milles ta end süüdi tunnistas, aastaks vangi minna, kirjutas TMZ.

Drake võttis karistuse vapralt vastu, vabandas ja selgitas, et ei soovinud kellelegi halba teha, aga tal on kahju, et ta tüdrukule ja teistele haiget tegi.

Aga ohver leiab, et Drake Bell tegi talle pöördumatu kahju, rääkis läbi Zoomi, mis kõik juhtus. Tema ja Drake hakkasid omavahel sõnumeid vahetama 2017. aastal, kui tüdruk oli 15. Sõnumid muutusid peagi seksuaalseks ning kaasasid ka pilte. Kogu vestlus toimus Instagramis või Snapchatis.

Naine väitis, et ta külastas ühte Drake'i kontserti, pärast seda läks ta temaga lava taha, et seal rohkem privaatsust oleks, ja naine sooritas seal suuseksi. Avalduse ajal oli Drake'i näha mitmel korral pead raputamas.

Drake sai selle intsidendi eest süüdistuse alles selle aasta alguses, kuigi ohver tegi politseile kaebuse juba 2018. aastal. Praeguseni polnud teada, mis sõnumeid Drake alaealisele saatis, aga ohver avas istungi ajal selle kohta natuke kaarte.

Drake Bell väga agaralt nende süüdistuste vastu ei võidelnud. Ta küll ei tunnistanud end alguses süüdi, aga hiljem aktsepteeris kokkuleppemenetluse, tunnistas oma käitumist ja võttis vastutuse.