Videost on näha, kuidas nooruke Kethi Uibomägi esitab kohtunikele Mihkel Rauale, Rein Rannapile ja Heidy Purgale kõige esimese superstaari hooajal 2007. aastal Joan Jetti laulu "I Love Rock 'n' Roll".

Valgast pärit kaunitar oli lausa nii edukas, et sai kõigilt kolmelt kohtunikult jah-hääle. Mihkel Raud isegi märkis, et ta saaks tänaval peksa, kui ta ei ütleks.

"Aasta oli 2007, olin 17 aastane abiturient Valga Gümnaasiumius. Eelmise päeva õhtul tegin veel sõbra sünnipäeval sama lauluga etteaste ja võtsin koolikaaslaste ja sõprade head sõnad kaasa.
Audition on siiani meeles, isegi kuupäev 18.02.2007 ja toimus Tartus Atlantises," rääkis Kethi Kroonikale.

"Harjutasin isegi varasemalt tantsusamme koos kooli kehalise kasvatuse õpetaja Merlega. Konkurss oli minu jaoks midagi totaalselt uut ja ma polnud varem inglise keeles eriti laulnudki."

"Kõige suurem aukartus oli mul Mihkel Raua ees. Nagu videost ka näha saab, siis sain väga positiivse tagasiside.
Ma jõudsin konkursil kaugele sain stuudiovoorudesse ja isegi stuudiovoorude erisse, lohutusvooru, kust pääses finaali Luisa Värk."

"Ma mäletan kogu protsessi eriliselt detailselt.
Mingi hetk 20-ndate alguses häbenesin enda stuudiovoorude etteasteid ja palusin need videod kustutada youtubest. Koduste VHS kassettide peal on aga kõik olemas. Stuudiovoorus laulsin Kate “Perpetuum mobile” ja teises stuudiovoorus esitasin “Sleeping in my car”."

"Elu läks sellest hetkest mul käima lauljana, teekonna algus minu jaoks. Superstaati saates tutvusin lauluõpetaja Maikeniga ja siis tulingu Tallinnasse kõrgkooli õppima ja samuti alustasin õpinguid WAF laulukoolis Maikeni käe all."

"Ma olin kogu protsessist, kaameratest, etteastetest vaimustuses. Teadsin kohe, et lava ja televisioon on minu koht.
Kui enne seda konkurssi ja telesaadet minu lavakirge ei suhtutud tõsiselt, siis Superstaaris osalemine raputas ka kriitikutel ja muidu skeptikutel silmad lahti."

"Ma olen siiani rahul, et selle teekonna toona ette võtsin ja tänaseks päevaks on meist saates osalejatest saanudki ju kolleegid. Superstaar annab hea alguse stardi, aga edasine karjäär oleneb kõik töökusest, visadusest ja ambitsioonikusest."