"Instagram kustutas minu viimase postituse ära. Aga igatahes, rahunege nüüd maha, tahtsin näha inimeste reaktsioone ja seda ma ka sain," avaldas Ingrid natuke aega hiljem.

"100+ inimest kirjutas, et ma neile ka kontakti jagaksin. Viie minutiga oli üks inimene valmis mulle infot jagama. Kokku kirjutas neli inimest seda. Ja paar tükki läksid eriti kurjaks mu story peale."

"Ma olen tegelikult haiguse läbi põdenud, aitäh tähelepanu eest."

Foto: Instagram

ELi COVIDi digitõend on digitaalne tõend selle kohta, et inimene on kas: vaktsineeritud COVID-19 vastu, saanud negatiivse testitulemuse või tervenenud COVID-19st. Tõendeid väljastavad liikmesriikide ametiasutused. Selle võivad välja anda näiteks testimiskeskused või tervishoiuasutused või seda võib väljastada otse e-tervise portaali kaudu. Teabe selle kohta, kuidas tõendit saada, peaksid avaldama riiklikud tervishoiuasutused.

Tõendi saab digikujul salvestada mobiilseadmesse. Kodanikud võivad paluda tõendi väljastada ka paberkandjal. Nii elektroonilisel kui ka paberkandjal tõendil on ruutkood, mis sisaldab olulist teavet, ning digiallkiri, millega tagatakse tõendi ehtsus. Et hõlbustada tõendi kontrollimist, on liikmesriigid leppinud kokku ühtses kujunduses, mida saab kasutada nii elektrooniliste kui ka paberversioonide puhul.