Suvepiiga, 2018. aastal Miss Grand Estonia tiitli võitnud Karolin Kippasto, on pärit Tartust ning omab bakalaureuse kraadi psühholoogias. Lisaks armastab Karolin tegeleda tantsimise ja meelelahutusega. Tallinnast päris suvemees Indrek Lemmats tegeleb fitnessi ja laulmisega ning armastab mängida süntesaatorit. Suvemehe valimisel otsustas ta osaleda lavakogemuse saamiseks. Viking Beauty Secretsi eriauhinna saanud Johanna Aedla on pärit Pärnust, oma suurimaks hobiks peab ta toidu valmistamist.

Lisaks Viking Beauty Secretsile panid võitjatele auhinnad välja nii maailmakuulus meigikunstnik Paul Holmberg kui Eesti muusik, filmitegija, lavastaja ja kirjanik Mart Sander. Kui Holmberg premeeris võitjaid 3000 eurot maksva personaalse meigikoolitusega, siis Mart Sander pakub Tallinna suvepiiga tiitli võitjale rolli oma järgmises linateoses.

Finalistide hulgast valis võitja välja seitsmeliikmeline žürii, kuhu kuulusid Eha Urbsalu, Merle Liivand, Paul Holmberg, Kätlyn Loonde, Villu Loonde, Steven Aas ja Lisa Shefer.