Nii "Hollywoodi rappija" kui "Naabripoisist mõrtsuka" nime kandev Gargiulo mõisteti reedel surma kahe naise tapmises ja mõrvakatses, kirjutas TooFab.

45-aastane Gargiulo mõisteti kuritegudes süüdi juba 2019. aasta augustis, kuid koroonaviirus takistas asjaajamise lõpetamist.

"Igale poole, kuhu Gargiulo ka ei läinud, järgnesid talle tapmised ja häving," ütles ülemkohtu kohtunik Larry P. Fidler karistust määrates, nimetades tema tapatööd hirmsaks ja hirmutavaks.

Gargiulo teenis oma nime kui "Naabripoisist mõrtsukas", kuna elas ohvrite lähedal, sõbrunes nendega, murdis nende koju sisse ja pussitas nad surnuks.

Üks ohvritest oli 22-aastane moedisaini õppiv Ashley Ellerin, kes tapeti 2001. aastal mõned tunnid enne seda, kui ta Ashton Kutcheriga kohtingule läks. Gargiulo teine ohver oli 32-aastane Maria Bruno.

Lisaks sellele proovis mees 2008. aastal tappa ka 26-aastast Michelle Murphyt, aga see ebaõnnestus, ja naine tunnistas kohtus tema vastu.

Ashton Kutcher 2019. aastal kohtus. Foto: Scanpix

Kutcher käis samuti kohtus. Ta tunnistas 2019. aastal istungi ajal, et jäi Ashleyle järgi minemisega kaks tundi hiljaks ning nad pidid minema välja, olles vaid nädal varem kohtunud.

"Koputasin uksele, aga keegi ei vastanud. Koputasin veel ja veel, aga ikka ei mingit vastust. Tollel hetkel arvasin ma, et ta on kodust ära läinud, minu peale pahane, sest ma jäin hiljaks," rääkis Kutcher.

Näitleja piilus aknast sisse ja nägi maas midagi, mis tundus olevat veiniloik. Hiljem tuli välja, et see oli veri. Ashley Ellerini pussitati 47 korda.

Neli aastat hiljem tappis Gargiulo nelja lapse ema Bruno, lõikas ära ta rinnad ja eemaldas implantaadid.

2008. aastal sai Michelle Murphy läbi õnne mõrtsuka käest põgenema, kui mees end rünnaku ajal vigastas. Murphy pöördus politsei poole ja andis rünnakust teada.

Kõigele lisaks ootab Michael Gargiulo kohtuistungit 1993. aasta Tricia Pacaccio mõrva eest enda Illinoisi kodulinnas.