"Uus esikaas. Tänan teid, Elle Hispaania," jagas Karmen Pedaru ajakirjale kiidusõnu.

Karmen Pedaru rääkis möödunud aastal Kroonikale, kui raske modellitöö ikkagi päriselt on. "Olin hiljuti Kanaaridel, kus pildistasime suveriideid, aga sealne tuul oli jube. Tuli palavik, kuid kannatasin ära."

"Olen olnud laval ka 41kraadise palavikuga. Lava taga on nii halb, et vaagud hinge, aga eesriide tagant välja astudes võtad end kokku ega tunne midagi. Adrenaliinilaks on nii tugev sees, et ei tunne mingit valu ega haigeolekut. Pärast vajud lava taga taas lössi."

"Eriti palju valu on pidanud taluma minu jalad. Mu jalanumber on 41, aga sõudele tehakse enamasti kas number 38 või 39 kingi. Sageli pead panema jalga kolm numbrit väiksemad jalanõud. Minu paremale suurele varbale on tehtud kolm operatsiooni. Olukord on läinud vahel nii hulluks, et varvastesse tekib põletik. Sellest hoolimata litsud jala väikse kinga sisse, oled laval nii teemas sees, et unustad valu ära."

"Mäletan, kuidas läksin ükskord hommikul varbaoperatsioonile, sealt otse aga Chaneli sõule. Kui pärast lavalt tulekut kinga jalast võtsin, olid õmbluste niidid lahti tulnud. Pidin kiiresti tagasi haiglasse minema, et nad haava uuesti kinni õmbleksid. Ja tegin siis selleks päevaks kinnitatud sõusid edasi – viis sõud päevas on moenädalal tavaline. (Muigab.)"