Fännid olid hullumas ning pilt tekitas neis palju küsimusi. Justini austajad uurisid kommentaariumis, kas tõesti on tegemist tulevaste lapsevanematega ning üks fänn tõi välja, et selline pealkiri muudab paljusid kurvaks.

Hailey lahendas olukorra kiirelt ning kommenteeris oma abikaasa postitust: "Ma arvan, et sa peaksid selle pealkirja muutma "koera emaks-isaks", enne, kui keegi sellest valesti aru saab", millele paljud fännid vastasid naljaga: "Liiga hilja".

Justin Bieber (27) ja Hailey Bieber (24) on varem arutanud laste saamist, kuid leidsid, et mõlemad vajavad veel aega.

"Ma armastan lapsi ja ma ei jõua ära oodata, millal ma ise lapse saan," ütles modell Vogue Arabiale juba 2018. aastal. "Ma ütleksin, et nüüd on see juba reaalsem, kuid kindlasti mitte niipea."

Kuigi naine on tunnistanud, et on juba valinud välja laste nimed ja Bieber on rääkinud enda soovist korraldada "issi-tütre päevi", on nad mõlemad nõustunud, et naudivad hetkel abielu ilma lasteta. "Mul pole kiiret," kirjutas Bieber 2019. aasta juulis Haileyle. "Ma tahan lihtsalt mõnda aega sind ise nautida!"

"Ma tahan õigel ajal oma pere luua," ütles Justin Apple Musicu Zane Lowele veebruaris 2020. "Ma tahan nautida abielus olemist, käia tuuril, olla abielus, nautida reisimist lihtsalt kahekesi ning ehitada tugeva suhte. "