"See oli mõned aastad tagasi. Nagu meeste puhul ikka, siis aastat ei mäleta, aga see oli Como järve ääres, kui sai kaaslase kätt palutud. See oli ideaalne puhkus," rääkis Tanel Padar saatejuhtidele Rauno Märksile ja Maris Kõrvitsale.

"See oleks võinud katastroofiga lõppeda, aga ta ütles ikkagi jah sõna. Aga ideaalne puhkus oleks ikka see, kus me saaksime kolmekesi kuhugi mõnusasse kohta minna," lisas laulja.

Suve plaanib Tanel koos Laureni ja tütre Lindaga veeta Eestis, sügisel vaadatakse, mis edasi saab.

Taneli sooviks oleks mingi hetk külastada saart, kuhu ta pole aastaid jõudnud ja kuhu teda sõbrad ootavad, ning see saar on Hiiumaa.

Suve plaanib Tanel veeta puhates ja mitte kodus rassides. See aeg on praeguseks möödas ning peagi peab ka esinemisteks valmistuma hakkama.

Tanel Padar ja tema kihlatu Lauren teatasid mõned päevad tagasi, et nad saavad peagi perelisa. Rõõmu-uudisest teatas paar sotsiaalmeedias.

Tanel Padar ja Lauren Villmann sattusid esimest korda avalikkuse ette 2017. aasta sügisel Saku Suurhallis toimunud tennisematšil. Noorte suhe arenes meeletu kiirusega ja juba 2018. aasta suvel teatas õnnelik paar, et on kihlunud. Tütar Linda sündis 2019. aasta augustis.