Kriminalistika raskekahurvägi

Pannakse toime mõrvu, kurjategijad on vabaduses ja kuskil pole turvaline olla. Sellega võitlemiseks paneme kokku kuritegevusega võitlejate tiimi tervest maailmast.

Meil on parimad britid ehk geniaalne noor inspektor Morse koos oma partneri Fred Thursdayga sarjas „Noor inspektor Morse“. Naiselikku vunki lisavad peategelased sarjadest „Frankie Drake’i müsteeriumid“ ja „Miss Fisheri mõrvalood“, kus Austraalias tegutsev glamuurne preili Fisher muudab kuritegude lahendamise lausa stiilseks. 1890ndatel tegutsevad Kanada parimad detektiivid Drake ja Murdoch, kes kasutavad tollel ajal radikaalseid ning üldsusele tundmatuid kriminalistikatehnikaid, sealhulgas sõrmejälgede võtmine ja asitõendite hankimine, et lahendada linna jõledaimad kuriteod. Vaadake meid iga päev, et näha, kuidas kuriteod lahendatud saavad!

Politseitöö suur ebaõnnestumine

Kuid politseitöös on teinekord olnud ka suuri ebaõnnestumisi, mil õiglus ei ole jalule seatud. Tim Roth, Samantha Morton ja Jodie Comer mängivad kolmeosalises verd tarretavas tõsielul põhinevas draamasarjas „Rillington Place“, mis uurib 1950. aastate Inglismaa üht kohutavamat mõrvajuhtumit.

See judinaid tekitav lugu on kurikuulsast Briti sarimõrvarist John Reginald Christiest. 1950. aastal poodi Timothy Evans üles oma väikese tütre Geraldine’i mõrva eest. Kõik arvasid, et ta tappis oma naise Beryli, ent Evans kinnitas viimase hingetõmbeni oma süütust. Mitu aastat hiljem tehti võigas avastus, mis paljastas, et tema naaber Reg Christie, kes kohtus prokuröri tunnistajana esines, oli tegelikult mõrvar ja süüdi veel kuue naise surmas – teiste seas mõrvas ta ka oma naise Etheli. Christiede sünges kodus – mille aadress oli Rillington Place 10 – aset leidev draama keskendub Christie, tema naise Etheli ja süütute Evansite vahelistele suhetele.

Kuidas õnnestus Christiel nii pikalt mõrvast puhtalt pääseda, milline oli tema väärastunud mõju vastabiellunud Evansite üle ja kuidas õnnestus tal petta ära nii kohtunik kui ka vandekohus, et saata timuka juurde ilmsüütu mees? Vastused nendele küsimustele saame alates 25. juulist pühapäeviti kell 22.00, kui Epic Dramas esilinastub kolmeosaline minisari „Rillington Place“.


Nõrganärvilistele mittesobilik Kriminaalne suvi argipäeviti juulis ja augustis kanalil Epic Drama.

Telekanal Epic Drama näitab 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas kõrgresolutsioonis kvaliteetseid ajastudraamasid. Alažanritena on kanali sisus krimi ja müsteerium, klassikaline kirjandus, poliitika ja võim, sõda, seiklus, ajalugu ja fantaasia. Epic Drama on Eesti televaatajatele kättesaadav Elisa, Telia ja Apollo TV klientidele. Täpsema informatsiooni saamiseks kontakteeru otse oma teenusepakkujaga.

Jaga
Kommentaarid