Animafilm võitis ühe peaauhindadest, sai parima animafilmi tiitli ja lisaks ka auhinna parima animatsiooni eest (Best Animation or Animated Sequence).

Hinnaliseks teeb auhinna see, et võit tuli Ameerikas, kus teadupärast on populaarsem 3D animatsioon ning nukuanimatsioon on rohkem nišitooteks jäänud.

Filmi "Tiivad" aluseks on Eduard Bornhöhe kirjanduskangelase , leiutaja Jaan Tatika kirjavahetus kuulsa Itaalia multitalendi ja renessansiajastu suurkuju Leonardo da Vinci vaimuga. Meeste ühisest kirest lendamise vastu sündis enneolematu sõprus ja üksteisemõistmine. Kõiki füüsikaseadusi arvesse võttes üritasid nad võitu saada gravitatsioonijõu fenomenist.

Film valmis Stuudios Nukufilm 2020. aastal. Film on Riho Undi stsenaariumi järgi, operaatoriks Ragnar Neljandi ning peaanimaator Märt Kivi.

World Independent Cinema Awards WICA (World Independent Cinema Awards) on prestiižikas rahvusvaheline tseremoonia, kus austatakse ja autasustatakse aasta parimaid filme, TV-showsid, reklaame, maale ja fotosid. WICA asutajaks on Maggie Anwer, kelle eesmärk oli sellega toetada ja tutvustada kunstnikke kogu maailmale ja luua koht, kus andekad kunstnikud ja filmitegijad saaksid esitleda oma töid, kohtuda ja mõtteid vahetada.