Printsess Diana noorema venna Charles Spenceri tütre Kitty puhul on alati olnud märksõnadeks glamuur ja luksus. Ta on aastaid töötanud modellina ning 2017. aastal sõlmis ta lepingu moemajaga Dolce & Gabbana. Loomulikult kandis ta ka pulmas just selle firma kleiti.

Juba enne pulmapidu, mis peeti Rooma lähistel uhkes villas, postitas Kitty sotsiaalmeedias pilte sellest, kuidas ta suurürituse eel sõpradega lustis.

Lewisega kohtus ta 2018. aastal, juba aastake hiljem kihluti. The Suni hinnangul on mehel vara umbes 80 miljoni naela (enam kui 93 miljonit eurot) väärtuses. Lõuna-Aafrikas sündinud britt Lewis juhib rõivaste jaemüügiga tegelevat ketti Foschini, mil üle maailma 3000 kauplust.

Kitty Instagrami lehel on ligi 540 000 jälgijat ja ta jagab ohtralt pilte oma tegemistest moetööstuses ja ka vabal ajal. Paistab aga, et Lewis tähelepanu ei soovi - mehega koos pilte kontol silma ei torka. Küll leiab taolisi tabamusi kuningliku perekonna fännide lehekülgedelt.

Suursugusel pulmapeol osalesid ka Lewise kolm poega varasemast abielust. Briti kõmumeedia teada olla nad oma kasuemaga üpris lähedaseks saanud. Kuulsustest aga oli kohal näiteks Pixie Lott.