Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor sündis juba 4. juunil ehk enam kui seitse nädalat tagasi. "Lapse nimi Lili on pandud vanavanaema järgi, kelle hüüdnimi on Lilibet. Keskmine nimi Diana on aga varalahkunud vanaema ehk printsess Diana auks," seisis õnnelike lapsevanemate toonases avalduses.

Samas on suhted Harry ja tema pere vahel ikka külmad. Üks asi on paljastavad intervjuud, aga hiljuti selgus, et Harry kirjutab ka memuaare, kus ta lubas veel vastuolulisi seiku minevikust.

Troonipärimisjärjekorral on väga ranged reeglid. Selle kohasel paigutub Lilibet kaheksandale kohale, tema ees on vend Archie ning järel kuninganna vanuselt teine poeg Andrew.

Seega koht peaks olema kindel, küll aga pole seda väikest muudatust lisatud ametlikule veebilehele.

Kuningapere tegemisi kajastav ajakirjanik Chris Ship sõnas, et ehk väljendab kuningakoda nii oma pahameelt Harry käitumise ja valikute osas, vahendab Metro. Tema sõnutsi võivad nad nii näidata oma ükskõikset suhtumist: sellega pole kiiret, küll kunagi jõuab tütre nimi kodulehele.

Näiteks prints Williami noorim poeg Louis lisati veebilehel nimekirja 12 päeva pärast sündi, Harry ja Meghani poeg Archie puhul aga oli aeg 15 päeva.