"Ma ei tea, kuidas teiega, aga mina olen mures, et meil on 200 nakatunut päevas. Ja prognooside kohaselt ei ole see väga hea asi," rääkis 22-aastane laulja.

"Tahtsingi lihtsalt öelda, et ärge käige haigena väljas, olge hoolivad. Hoidke distantsi, kui käite rahvarohketes kohtades. Üritage vähemalt. Ja palun minge vaktsineerima," lisas ta.

Teadusnõukoja liikme Krista Fischeri sõnul võib sügisel, kui algab kooliaeg, olla tuhat nakatunut päeva, seda juhul, kui vaktsineerimine ei edene ja viirus saab vabalt levida. Seda muidugi ei taha keegi, seega peaks juba praegu, kui nakatumine on küllaltki madalal, ettevaatusabinõudest kinni pidama.

See ei ole sugugi esimene kord, mil Heleza on seoses koroonaviirusega avalikult sõna võtnud. Tänavusel "Eesti Laulul" osalenud lauljanna jagas sotsiaalmeedias sõnumit, mis aga osadele jälgijatele ei meeldinud ja nad neiu konto jälgimise lõpetasid.

Teatavasti toimus aprillis Toompeal ja Vabaduse väljakul suur protest, kus inimesed võitlesid agaralt üksteise tervise vastu. Sündmuskohal viibis ka politsei ja kiirreageerijad, kes kontrollisid, et olukord käest ei läheks.

Kõike seda jälgis ka Heleza, kes postitas ühel pühapäeval terava sõnumiga postituse: "Ilusat pühapaeva, v.a need vennad, kes Toompeal protestivad."

Sellise meelsuse väljendamine ei meeldinud aga paljudele tema jälgijatele. Heleza andis eile Twitteris teada, et tema vastuolulise postituse järel jäi ta ilma 30 jälgijast.

"Ma postitasin Instasse pildi pealkirjaga "ilusat pühapaeva, v.a need vennad, kes Toompeal protestivad" ja 30 inimest lõpetasid minu jälgimise. Nagu praht oleks end ise välja viinud," tundis neiu head meelt. Sellele vastas vähemalt üks noormees, et hakkab teda sellise aktsiooni eest hoopis jälgima.