Saksamaal resideeruv Jan Blomqvist on tänaseks saavutanud kõikide tantsumuusika sõprade hulgas tuntuse oma äratuntavate meloodiate, maheda rütmi ja mõtlemapaneva lüürika tõttu. „Tema muusika kirjeldamiseks lihtsalt ei piisa sõnadest ega isegi kõlaritest. Unustamatu elamuse saamiseks tuleb seda andekat artisti kindlasti kogeda laivis,“ soovitab kontserdi korraldustiimi Momentum esindav Marek Falgot, kes on tuntud ka kui üks Bombossa Brothersi DJ-dest.

Hinnatud live esinejana on Blomqvist andnud 10 aasta jooksul üle maailma enam kui 700 kontserti ja seda suurimatel elektroonilise muusika festivalidel nagu Burning Man, Coachella, Tomorrowland, Balaton Sound Festival, Lightning in a Bottle jpt.

House-muusika tipptegijana on Blomqvistil muusikastriimimiskeskkonnas Spotify enam kui 104 miljonit kuulamist, kus koguni 22 lugu on kuulatud enam kui miljon korda. YouTubes on mehel 32 miljonit kuulamist ning tema lugusid on Shazamitud enam kui pool miljonit korda!

Kui 2020. aasta tähendas staarile kümneid ärajaanud esinemisi, siis täna on mees taas maailmaturneel ning saabub Tallinna peale Ibiza, Istanbuli kontsete ja USA tuuri, lubades Noblessneri publikule unustamatut etteastet.

Momentum kui bränd on välja kasvanud kohalikust sõpruskonnast, kes armastab elektroonilist muusikat. „Maailmas on väga palju suurepäraseid artiste ja leiame, et maailmatrendid peaksid ka meie publikule kättesaadavad olema,“ selgitas Falgot. Lähiajal on plaanis muusikaarmastajate rõõmuks Eestisse tuua veel mitmeid sama tasemega artiste, mis viivad elektroonilise muusika üritused uuele tasemele.