"Vahel on raske ja kohe väga raske! Viis aastat olen olnud vabatahtlik päästja ja eile tundsin, miks seda teen. Kui teised võitlesid katusel tulega tuli minu juurde nuttev naine, kes palus, et tema koer päästetaks. Küsisin millises korteris koer on, võtsin võtmed ning jooksin viiendale korrusele, kuhu oli kogunenud ka parasjagu suitsu," kirjutas Puusepp Facebookis.

Korterisse sisenedes nägi Andres ehmunud ja hirmunud armsat koera. "Haarasin ta sülle ja viisin õue perenaise juurde. Selle naise pilk, tema tänu... Seda ei saa kirjeldada. See ongi see, miks käin oma vabast ajast Lasnamäe Päästekomandos vabatahtlikuks päästjaks, see tunne!"

"Eile oli hetk, kus süda läks pahaks ja pea hakkas ringi käima, sest tulekustutusriietega joosta sellise kuumusega mitmeid kordi 5 korrusele pole lihtne, minu jaoks vähemasti ei olnud. Aga olen õnnelik! Olen õnnelik, et mehed Lasnamäel hoiavad, õpetavad ja hoolivad minust. Olen õnnelik, et abikaasa peab vastu kui ma jälle peale raadiot koju ei tule vaid valvama lähen."