Vahejuhtum leidis aset pärast juunikuist liigamängu FC Kuressaarega, mille FCI Levadia 3 : 0 võitis. Lepistu kirjeldab videos, kuidas nägi kahte poissi tanklas oma autot munadega loopimas. Selle peale otsustas Eesti koondislane poisid kinni nabida ning autopesulasse toimetada, et nad oma tegude eest vastutada saaksid.

Lepistu tunnistab, et intsidendist valminud video oli esialgu mõeldud oma tutvusringkonnale, kuid keegi oli selle lekitanud TikToki, kus see on tänaseks kogunud üle 40 000 vaatamise.

"Minu agenda ei olnud kindlasti TikToki kuulsuseks saada," muigab jalgpallur, kelle sõnul on poiste avalik naeruvääristamine viimane asi, mida ta sooviks. "Kõik oleme noored olnud ja pättusi teinud. Selles mõttes ei ole mul poistega mingit probleemi."

Väärt palk ka ema silmis

Lepistu usub, et andis poistele õiglase õppetunni. Ta kirjeldab, et sai selleks loa isegi poiste vanematelt.

"Helistasin esialgu nende emale, ema sai ka aru, et poisid on pahandust teinud, ja oli nõus. Minu arust on õige, et oma tegude eest peab vastutama – see on normaalne, et kui viskasid, siis pesed puhtaks ka."

Jalgpalluri sõnul lõppes vahejuhtum hästi ning pärast autopesu mindi sõbralikult oma teed.

Brent Lepistu on sel hooajal Levadia särgis kaasa teinud 19 kohtumises, löönud kaks väravat ja andnud ühe väravasöödu. Muu hulgas ka Norra ja Soome kõrgliigades pallinud Lepistu on Eesti koondise eest pidanud 13 kohtumist.