Brigitte Susanne Hunt ja Henrik Normann tiirutavad praegu mööda Eestimaad showga "Nuta või Naera". Brigitte meenutas vestlust Instagrami storys. "Minu juurde tuli täna peale etendust üks naisterahvas lausega: ma tahan oma silmaga näha neidu, kes mu pojaga suudleb."

"Minu esimene mõte oli peas mitte see, et oi, kui tore tutvuda, vaid, et keda ta nüüd mõtleb," naljatas Brigitte.

Siis avaldas ta, et tegu oli Andrei Zevakini ema Valentinaga.

Foto: Instagram

Siinkohal on ilmselt viidatud Brigitte ja Andrei musile Kroonika meelelahutusauhindade ajal. Sky.ee intervjuus, kus osalesid ka Martti Hallik ja Kristina Suuroja, tegi Zevakin ja Brigitte ka musi. Brigitte tahtis hiljem veel, aga siis Zevakin enam ei soovinud.

Juuni viimasel päeval avaldas Zevakin enda teisel YouTube'i kanalil AZ & Chill koos Brigittega video, kus reageeriti sellele samale kurikuulsale intervjuule.

Terve ligi tund aega kestnud video vältel vaatas Brigitte Zevakinit väga meela näoga ja tegi pidevalt vihjeid, et nad võiksid uuesti suudelda, sest Sky intervjuus oli rohkem tehtud musiga.

Sky.ee intervjuus, kus osalesid ka Martti Hallik ja Kristina Suuroja, tegi Zevakin ja Brigitte ka musi. Brigitte tahtis hiljem veel, aga siis Zevakin enam ei soovinud.

Eile avaldas Zevakin enda teisel YouTube'i kanalil AZ & Chill koos Brigittega video, kus reageeriti sellele samale kurikuulsale intervjuule.

Terve ligi tund aega kestnud video vältel vaatas Brigitte Zevakinit väga meela näoga ja tegi pidevalt vihjeid, et nad võiksid uuesti suudelda, sest Sky intervjuus oli rohkem tehtud musiga.

Ja kui vaadata kommentaare, siis on ka Andrei Zevakini tuhanded ja tuhanded vaatajad nõus, et Brigitte vaatab ekraanipartnerit kuidagi eriti meelalt.

"Brigitte vahib sind samasuguse pilguga nagu oleks JÄLLLLEEE armunud," kirjutas üks vaataja.

"Leia endale keeginnnnnn kes vaatab sind samamoodi nagu Brigitte Andreid."

"Nad nagu panevad üksteist, aga samas ei pane ka."

"Kui Andrei ütles Brigitte ma ei armasta sind siis automaatselt Brigitte nägu muutus, ja nägi kahvatu välja. Andrei sa ikka oskad naisi kohelda. Murrad nende südameid koguaeg."

"Brigitte ikka tahab Andreid."