"See ei ole midagi, mida ma saaks muuta... autistlik olemine on midagi, mis nüüdsest on minus keskel kohal. Ka kõige muu kõrval, mida ma olen saavutanud," kirjutab näitleja enda Instagramis. Muu hulgas on ta pildi asemel postitanud lihtsalt ühe valge tühja ruudu. "Sel sügisel möödub aasta sellest, kui sain teada autismi diagnoosist. Enne seda diagnoosisin ennast ise ning seejärel tuli ilmsiks ka ametlik diagnoos. See oli pikk ja keeruline protsess, mis minu hinnangul vajab kindlasti ajakohastamist. Olen keskealine mees, mitte viieaastane.

Wentworth, kes on 49-aastane teab, et teada saada diagnoosi on paljude jaoks privileeg, mida nii mõnigi ei naudi. Muu hulgas oli diagnoos tema jaoks eelkõige šokk, mitte lihtsalt üllatus.

"Ma ei tea kahjuks piisavalt autismist, kuigi sellest võiks palju teada. Hetkel seisneb mu töö selles, et mõista. Sealhulgas viie eelneva aastakümne läbivaatamine uue pilguga. "Ma ei tahaks olla ruumis, kus ma hakkan järsku rääkima valju häälega. Nii nagu on #autistlikus kogukonnas ajalooliselt räägitud. Ma ei taha teha kellelegi kahju," tõdeb Wentworth.

Peale selle tänab Miller inimesi oma elus, kes on teadlikult või mitte andnud talle jõudu edasi minemiseks.