Sarja "Better Call Saul" näitleja Bob Odenkirki oli kolmapäeva õhtul stabiilses seisundis pärast, nagu tema esindajad ütlevad, südamega seotud intsidenti, kirjutas New York Times.

58-aastase Odenkirik esindajad ütlesid: "Me saame öelda, et Bob on stabiilses seisundis pärast südamega seotud intsidenti. Tema ja tema perekond sooviksid avaldada tänu kõikidele arstidele ja õdedele, kes on tema eest hoolitsenu, samuti võttemeeskonnale ja produtsentidele, kes on tema kõrvale jäänud. Odenkirkid soovivad tänada kõiki heade soovide eest ja paluvad privaatsus nüüd, kui Bob püüab intsidendist paraneda."

Mis juhtus? Produktsiooniallikad sõnasid TMZ-le, et sarja "Better Call Saul" oldi kuuenda ja ühtlasi viimase hooaja võtetel, mis toimusid New Mexicos, kui Odenkirk ühel hetkel kokku kukkus. Võttemeeskond tormas kiiresti tema juurde ja kohe kutsuti ka kiirabi.

Pole teada, kas Odenkirik oli teadvusel, kui kiirabi ta ära viis, küll aga ei ole ta haiglast veel välja saanud.

Odenkirik saavutas läbimurde advokaat Saul Goodmanina sarjas "Breaking Bad". Tegelaskuju populaarsuse tõttu sai ta enda kõrvalsarja "Better Call Saul", mis räägib tema tegemistest enne põhisarja.

Praegu käivad sarja kuuenda ja viimase hooaja võtted. Pole teada, kui kaugel võtetega ollakse, kas kuskil alguses või lõpus. Lisaks on veel selgumisel, kas ja kui väga Odenkirki olukord võtteid segab.