Morgani arvates loobus Biles võistlusest hoopis vigastuse tõttu, mis tal soojendushüppel juhtus. "Kas vaimse tervise probleemid on nüüd esimene pähe tulev vabandus, mida halva soorituse eest tippspordis kasutatakse? Naeruväärne. Lihtsalt tunnista, et sul läks halvasti, tegid vigu ja proovid järgmine kord parem olla. Lapsed vajavad tugevat eeskuju mitte sellist jama," kirjutas Morgan Twitteris.

Peale Twitteri tavapäraste klaviatuurisõdalaste kritiseerisid Morgani väljaütlemisi ka kuulsused. "Sõrmuste isanda" täht Elijah Wood kirjutas: "Kuule, Piers, sai ei kujuta ette, mis tunne on olla sellel tasemel sportlane, kes võistleb suure pinge all. Istu maha. Sinu impulss õrritada ei ole mitte vaid rutiinne, vaid ka ebasobiv ja igav."

"Up" näitleja Ed Asner: "Pole üldse üllatav seda temalt kuulda. Inimene, ja ma kasutan seda sõna laia mõistena, kes istub oma ajudel ning kritiseerib inimesi elamise eest. Simone Biles on kangelane ja seisis enda eest väga raskes olukorras."

Morgani üks suurimaid kriitikuid ja telesaatejuht Chelsea Handler: "Naljakas on see, et naisi kutsutakse emotsionaalseteks, aga ma ei ole kunagi enne näinud rohkem mehi niivõrd turtsakalt käitumas."