"Ta küsis ja ma vastasin jah," avaldas Laura Põldvere Instagramis kallima Kaspar Hangi küsimuse peale. Kaspar jagas oma Instagramis sama teadet. Laura ja Kaspar viibivad praegu Itaalias.

Laura oli aastatel 2014 kuni 2016 abielus pianist Joel-Rasmus Remmeliga; endise abikaasa isa on kontrabassist ja pedagoog Taavo Remmel (sünd. 1964), isa vend on Tartu Salemi baptistikoguduse pastor Meego Remmel ja vanaisa Aamo Remmel (sünd. 1936) on Viljandi baptistikoguduse pastor. Aprillis 2016 sai teatavaks, et paar on otsustanud abielu lahutada.

Foto: Instagram

Kaspar Hang jagas aasta alguses Laurale kiidusõnu. "Ma olen maailma kõige tänulikum eelmisele aastale, mis tõi mu ellu nii erilise pärli nagu Laura Põldvere. Ma polnud varem kellelgi kohanud nii suurt pühendumust, töökust, distsiplineeritust ja kirge oma töö vastu - imetlusväärne, mul on veel palju õppida!"

"Kevadine koroonakriis lõi mind rivist välja ja siht silme eest hakkas kaduma. Tema seevastu lõi päevale struktuuri, pani minutilise täpsusega paika tegevuskava ja täitis kogu oma päeva enese arendamisega. Lisaks kasvatas veel minusugust last."