„Kuna Kuku on erajaamadest suurim jutusaadete looja ja eetrisse andja, siis sellise saadete mahu juures vajame sisu toomiseks värsket energiat juurde,“ ütles jaama haldava Duo Media Networksi raadiote juht Priit Vare. „Ainari ja Madise nägemus Kuku tulevikust on väga sarnane, mistõttu oleme kindlad, et nende ühisel dirigeerimisel laiendab jaam jõudsalt oma kuulajaskonda juba sellest sügisest, kui stardib uus programm.“

Madis Kimmel on töötanud nii tele- kui raadiosaatejuhina Rahvusringhäälingu erinevates kanalites ja Kanal 2s. Samuti on tal Kanal 12 programmijuhi töö kogemus. Kuku toimetusega liitub Kimmel alates augustist.

„Tahame unikaalse raadiojaama Kuku oma 30. sünnipäeva eel tõsta Eesti elus olulist rolli mängima, tahame olla raadio, mida tsiteeritakse ja mis ei pelga minna kuulaja huvides ka majast välja sündmuste keskele,“ sõnas Kimmel. „Kuku senised maamärgid nagu näiteks „Keskpäevatund“ jäävad kindlasti alles, ent uutest saadetest saame juba lähinädalatel rääkida.“

Raadio Kuku kuulub koos selliste jaamadega nagu Elmar, MyHits, Narodnoe Radio ja DFM MM Grupis tegutsevale ettevõttele Duo Media Networks. Viimase Kantar Emor raadiouuringu kohaselt kulub kogu kommertsraadiote kuulamisajast 43 protsenti just Duo Media Networksi jaamadele, millega ollakse turuliidrid.

Madis Kimmel on külaliseks täna Haapsalust eetrisse minevas Kuku programmis „Saade“ kell 15. Samuti lööb ta kaasa laupäeval kell 12 alustavas „Keskpäevatunnis“.