Novembri lõpus jõuab kinodesse suurfilm "House of Gucci" räägib Patrizia Reggianist (Lady Gaga) ja sellest, mis järgnes, kui ta korraldas oma endise abikaasa Maurizio Gucci (Adam Driver) mõrva.

Filmis teevad kaasa mitmed Hollywoodi staarid nagu näiteks Jared Leto, kes kehastab Maurizio nõbu Paolo Guccit.

Foto: Scanpix

Eile avaldatud treileris saab näha ka Jared Letot, aga kui ei teaks, milline ta välja näeb, siis ei tunneks teda ära.

Kinoveeb kirjutab, et kui fännid ootavad filmi kannatamatut, pole Gucci perekond sellest üldse vaimustuses. Patricia Gucci (mitte see Patrizia, kellest film on, vaid Maurizio sugulane) rääkis aprillis AP-le, et perekond on pettunud ja neile ei meeldi, kuidas neid portreeritud on: "Nad varastavad perekonna identiteedi, et kasumit teenida ja Hollywoodi-süsteemi käivet suurendada. Meie perel on identiteet, privaatsus. Me võime kõigest rääkida, aga on piir, mida ei tohi ületada."

Patrizia Reggiani ise on filmi kohta öelnud, et tal on hea meel, et teda portreerib just Lady Gaga, sest nad on välimuselt sarnased. Küll aga ei saavat naine aru, miks Lady Gaga ei ole temaga kokku soovinud saada. Väidetavalt ei saa ta filmi eest sentigi ja põhjus, miks ta Gagat näha soovis, polnud rahaga seotud: “See puudutab kainet mõistust ja austust. Ütlen seda kogu tunnustusega, mis mul tema vastu on.”