Katrinat saadavad nüüdsest tänaval jalutades äratundvad inimeste pilgud ning kui varem imetlesid inimesed vaid tema pikkust, siis nüüd on lisandunud veel üks põhjus, miks naisele tänaval järgi vaadatakse: "Ma ise ei pane tähele, et vaadatakse, kuna ma olen nii pikk ja mõnda aega tagasi õppisin sellest end välja lülitama ning see tuleb mulle siiamaani kasuks. Otseselt ligi ei ole tuldud, aga neid pilke oli, mis saatsid. Ma ise ei märganud, kuid elukaaslane ütles, et kõik vaatasid."

Tokyo olümpiamängudel individuaalselt pronksi ja naiskonnaga kulla võitnud Katrina Lehise sõnul on võitu veel siiamaani väga raske uskuda, sest sellisest võidust on nii kaua unistatud.

Tokyost kaks medalit koju toonud Lehis neid võrrelda ei osanud. "Ega ma ei hakka neid siin kuhugi skaala peale paigutama. Mõlemad medalid on äärmiselt väärtuslikuid minu jaoks," sõnas Lehis Delfi Spordile.

27. juulil Eesti epeenaiskond (Julia Beljajeva, Irina Embrich, Erika Kirpu, Katrina Lehis) alistas Tokyo olümpiamängude finaalis Lõuna-Korea 36:32 ning tuli olümpiavõitjaks!