Tänulikkusest ja suure austusega vastutulelike, kiirete ja professionaalsete meditsiinitöötajate; haridustöötajate (kooli- ja lasteajatöötajad), kes lapsi teadmiste juurde juhatavad; kõikide jõustruktuuride (päästjad, politseinikud, kaitseväleased ja -liitlased, päästetöötajad jne) töötajate; ja teenindustöötajate (poemüüjad ja -teenindajad, bussijuhid, kullerid) vastu, kelle hoolsa tööta teisedki hakkama ei saaks, kohaldame tänasest eritingimusi.

Piletilevist piletit ostes tuleb valida sooduspilet koodiga EESLIIN. Neil eesliinitöötajail, kel juba pilet tavatingimustel ostetud, on võimalus ka sõber, sõbranna või pereliige soodustingimustel kaasa võtta, nii et keegi ei pea tulema üksi.

Nii "Eramaad" kui ka „Nõidkapteni needust“ palume soodustingimustel vaatama eesliinitöötaja kõik pereliikmed ja emal või isal palume kaasa võtta töötõend.

Lasteasutuses töötamise korral palun nimetada kooli või lasteaia nimi.

Sooduspileti hind on "Nõidkapteni needusel" 13 eurot (tavahind 22 eurot) ja "Eramaal" 25 eurot (tavahind 45 eurot)

NB! Alates 9. augustist on samasugused soodustingimused kõigile vaktsineeritutele. Kasutage sooduskoodi VAKTSINEERITUD ning olge valmis väravas oma tõendit näitama.