Hertsoginnale sooviti õnne kuningliku perekonna poolt Instagrami konto kaudu, mida haldavad Buckinghami palee töötajad. Nad jagasid Meghanist kolme fotot pealkirjaga "Soovime Sussexi hertsoginnale täna palju õnne sünnipäevaks!"

Ühel fotol on näha kuningannat ning Meghanit naeratamas.

Juba mõne minuti pärast lisasid oma õnnesoovid ka prints William ja Kate Middleton ning prints Charles ja Cornwalli hertsoginna.

Cambridge'i hertsog ja hertsoginna valisid naise õnnitlemiseks foto Meghani ja Harry kuninglikust tuurist Austraalias 2018. aasta oktoobris.

Prints Charles ja Camilla edastasid oma õnnesoovid Instagrami konto kaudu, mida haldavad nende töötajad. Nad jagasid pilti, kus Meghan osales 2019. aasta oktoobris Windsori lossis toimunud kuninganna ümarlaua arutelus soolise võrdõiguslikkuse teemal.

Fännid kiitsid sellist väärikat otsust, et vaatamata Harry ja Meghani hiljutisele avalikule kriitikale kuningliku perekonna vastu, sooviti naisele siiski õnne.

Alles nädalaid tagasi tuli avalikuks pommuudis, et prints Harry avaldab raamatus kõik enda mälestused ning see avaldatakse järgmisel aastal. Raamatut kirjeldatakse kui lõplikku ülevaadet kogemustest, seiklustest, kaotustest ja elutundidest, mis on aidanud Harryl sirguda selliseks meheks, nagu ta praegu on.

Väidetavalt ei tea kuninganna, prints Charles ja prints William, mida raamatus kirjutatakse, kuna Harry ei tundnud vajadust küsida raamatu kirjutamiseks Buckinghami paleest luba.