Kludse Gloobuse võitja 52-aastane Aniston tunnistab, et ta on osade inimestega katkestanud suhtluse nende vaktsiinistaatuse pärast. "Ikka leidub suur hulk inimesi, kes on vaktsiinivastased või lihtsalt ei tugine faktidele. Mul on väga kahju sellepärast," ütles Aniston InStyle'i septembri kaaneloos.

"Ma olen oma igapäevaelust kaotanud mõne inimese, kes keeldusid avalikustamast seda, kas nad on või ei ole vaktsineeritud. Sellest on väga kahju," tõdes Aniston. "Ma tunnen, et see on inimese moraalne ja professionaalne kohustus informeerida sellest ajal, kui me kõik ei testi end igapäevaselt. Eks see ongi keeruline, sest kõik omavad oma arvamust, kuid väga palju arvamusi kahjuks põhinevad kõigest hirmul või propagandal."

Varasemalt on Aniston propageeringu sotsiaalset distantseerumist ja kõiki COVID-19 ettevaatusabinõusid alates eelmise aasta märtsist. Muu hulgas palus ta oma 37,7 miljonil jälgijal kanda maski eelmise aasta juunist. "See lihtne ja efektiivne soovitus ning selle üle ei tohiks üldse debateerida," tõdes Aniston tookord.