"Kultuurivaldkonna inimesena olen viimasel ajal korduvalt täheldanud, et inimesed on tõsiselt räsitud poolteist aastat kestnud katkematust räigest stressist. Produtsendid on pidanud sündmusi planeerima, tühistama, edasi lükkama; muusikud-näitlejad-jne mahukaid asju õppima, mitte lavale minema, viimasel hetkel tankistina kedagi asendama tõttama jne. Nähtamatu töö hulk on mitmekordistunud. Inimesed põlevad läbi, on depressiooni äärel ja see pole üldse naljaasi," kirjutab Karja oma Facebooki seinal.

Tema sõnul võib ju mõelda, et vahet pole, lähme natukesek ajaks veel piirangute alla ning saame hakkama. "Paarkümmend inimest ühes ruumis on okei kah ja küll varsti kohtume jälle kontserdil ning teatris. Aga vahel mõtlen, keda ja kuhu meil üldse enam kuulama-vaatama minna on. Kes meil veel alles jaksab jääda?" küsib muusik retooriliselt.

"Kui kellelgi on võimalus vaktsineerida ja ta kahtleb: äkki võiks korraks mõelda selle peale, kui katki pandeemia ja piirangute jätkumine need inimesed teha võib, kes su ellu nii palju ägedaid elamusi ja mõtteid toovad. Mida vähem nakatumisi on kultuurisündmustel, seda paremini saame lahti olla. Süst aitab sellest jamast kiiremini välja tulla. Palun vaktsineerime ja hoiame seeläbi kultuuri lahti!" paneb Karja kõigile südamele.