Hugh Jackmanil on varasemalt basaalrakulist kartsinoomi ravitud juba viiel korral, mis on üks nahavähi tüüpidest. Näitleja teatas oma sotsiaalmeedias, et uuringutulemused on ebaselged. Jackmani sõnul tähendab see, et kasvaja-kahtlasest nahatüki koldest võeti histoloogilise uuringu jaoks liiga vähe. Kuna mehel on filmivõtted pooleli, ei saadud piisavalt koeproovi ning uuringud jätkuvad peale võtteid.

“Halvimal juhul on see basaalrakuline kartsinoom. Kui olen filmimise lõpetanud, lasen seda uuesti kontrollida,” räägib Hugh Instagrami videos. Tegemist on kõige vähem ohtliku nahavähi tüübiga ning viimati raviti mehel seda 2017. aastal. Hugh sõnul pole arstid tema praeguse seisundi pärast eriti murelikud.

Näitleja paneb inimestele aga südamele, et nad käiksid regulaarselt nahaarsti juures testimas ning kasutaksid päikesekreemi.

Kuldgloobuse võitja avaldas tänu ka oma toetajatele: “Ma näen teie lugusid ja kommentaare. Kui ma tuletan selle postitusega meelde kasvõi ühele inimesele, et ta läheks nahaarsti juurde, siis see teeb mind õnnelikuks.”

Jackman on põhiliselt tuntud tänu oma rollile filmis “X-Men”. Hetkel valmistub ta filmi “The Music Man” taaselustamiseks. Samuti mängib Hugh peaosa tulevases ulmefilmis “Reminiscence”, kus lisaks mehele astuvad üles ka Rebecca Ferguson ja Thandiwe Newton.