Naked Love on naiste poolt, naistele loodud sõbralik ühe tootega „sekspood“, mille agenda on normaliseerida (naiste)seksuaalsust. Naked Love on jaatav bränd, mis vaatab seksuaalsust kui tervikut – keskpunktis on sellel korral naised. Brändi loojad seisavad selle eest, et kõik on OKei, kuni on teadlik nõusolek. Aeg on häbi asendada naudinguga ja arvustamine vabadusega.

Lavale toodi sekspositiivse podcast'i "LIVE Naked Love" salvestus teemal "Mis on sekspositiivsus ja mis see päris kindlasti pole!" Podcasti modereeris Naked Love üks asutajatest Tiina-Mall Vannastu ning külalisteks olid valdkonna eksperdid Kristina Birk-Vellemaa, Brigitta Davidjants ja Keiu Virro.

Sekspoe Naked Love meeleolukas avapidu

Lava küttis kuumaks imeline Londoni drag queen, tantsija ja laulja Vanity Milan. 2019. aastal võitis ta Tuck Shop's The Crown Dragi võistluse. Naked Love'i peol tõi Vanity Milan vaatajateni enda värskeimad lip-sync'i shownumbrid.

Yasmyn viis koos Lisa Salvaje ja Kreete Pillenbergiga pidulised tulisele seiklusele. Etteastes põimusid Yasmyni muusika ning koreograafia, mida korraldajate sõnul ka Jane Fonda aeroobikavideost ei leia.

Yasmyn on kaasaegse hip-hopi artist, kelle soontes voolab eesti-dominikaani veri. Tema lavalolekut on erinevad välismaised muusikaväljaanded kirjeldanud kui hüpnootilist segu moodsast R&B-st, trap'ist, popist ja house-muusikast.

Kuumale peoõhtule andsid hoogu juurde võrratud DJ Anne Vetik ja DJ Britt Randma.