Kaheks nädalaks saavad kogenud telestaarid Mart Mardisalu, Marek Lindmaa ja Ingrid Teesalu „Suvistes Seitsmestes“ enda kõrvale neli kaassaatejuhti, kelle seas on seni reporterite, ilmateadustaja ja päevatoimetaja ametis olnud noored kolleegid. Otse-eetris astuvad televaatajate ette Liina Kanarbik, Karmen Karus, Helle Rudi ja Paul Lees.

Esimesena võtab täna õhtul Marek Lindmaa kõrval koha sisse senine reporter Paul Lees, kelle kinnitusel on TV3 kolleegidelt suvega palju õpitud ning nüüd on aeg kõik nipid välja käia. „Suurimaks kahtluseks on see, kas pintsak ikka valatult selga istub,“ muigab Paul.

Homme ja ülehomme lisab „Suviste Seitsmeste“ eetrisse sära uudistereporter Liina Kanarbik, kes tunnistab, et on uue võimaluse ootusest põnevil: „Mind sütitavad ja annavad energiat seiklusrikkad hetked ning usun, et otse-eeter lausa pulbitseb neist!“

Uudiste päevatoimetaja Helle Rudi sõnul tunneb tema elevust ja veidi hirmugi: „Kui toimetaja peaks otsesaate ajal kõrva sosistama midagi väga olulist ja veidi salajast, siis äkki räägin ma selle kohe otse-eetris välja,“ muheleb ta.

Ilmateadustajana tuntud Karmen Karus tunnistab, et „Suviste Seitsmeste“ juhtimisele mõeldes on temalgi väike närv sees, ent hirmu kaalub üle elevus ja tänutunne võimaluse eest end kogenud saatejuhtide kõrval proovile panna.