"Minu kallis abikaasa Viivi Sõnajalg lahkus täna hommikul meie hulgast. Esialgsetel andmetel oli tegemist terviserikkega," ütles Oleg ning palus perele raskel ajal privaatsust.

Delfiga suhelnud allikas kinnitas, et Viivi leiti Tallinna Pärnu maantee korteri rõdult.

PPA pressiesindaja kinnitas Delfile, et täna leiti Pärnu maantee korterist 58-aastase naise surnukeha.

Viivi võitles koos kaksikõe Siiriga aastaid ränga alkoholisõltuvusega. "Sõltuvus on nii tõsine teema, et ei ole võimalik öelda abikaasale – ära nüüd enam tarvita! – ja ongi kõik," on Viivi öelnud. Abikaasa Oleg on tõdenud, et alkohol hävitas peaaegu ka nende abielu ning ta rääkis juba lahutusest. "Viivi sai aru, et ma mõtlen ka seda. Täiesti siiralt. Ta on öelnud, et siis käis temast klõps läbi ja see muutis tema edasist hoiakut. Viivi sai aru, et ta kaotab mu. Siis ta tegigi otsuse, et hakkab võitlema. Esimese asjana läks ta Lootuse Külla," paljastas Oleg Kroonikale 2019. aastal.

Viimases intervjuus Kroonikaga tõdes Viivi, et tal on tõsiseid terviseprobleeme. "Enne kui jõudsin kodust kiirabiga välja, kukkusin kokku," ütles täna lahkunud naine märtsikuus. "See, mis juhtus, on minu jaoks siiani mõistatus. Mul tekkis tol päeval väga tugev peavalu, äkiline peavaluhoog eimillestki, ja hakkas väga halb. Minuga ei ole kunagi varem midagi sellist juhtunud."

Jaga
Kommentaarid