“Väga tahaks teha, aga hetketingimustes mõistame, et see lihtsalt pole kõige targem asi, mida teha – meie kuulajate turvalisus ja tervis on meie jaoks oluline. Samuti tahame, et kontsert oleks võimas ja grandioosne, mis praegusel momendil lihtsalt poleks teostatav. Nii, et teeme järgmine aasta ja võimsamalt kui kunagi varem,” kommenteerib Estoni Kohver ansamblist 5MIINUST.

“Teeme selle otsuse kahtlemata raske südamega. Hetke ebastabiilne olukord seoses koroonaviiruse leviku ning uute regulatsioonide loob hetkel nii korraldajale kui külastajale peavalu ning ootamatuid lisakulutusi, mille arvelt kannataks kontserdi üldproduktsioon. See on miski, mida me kahe Eesti parima bändiga ühiskontserdil endale lubada ei või. Antud olukord väljendub kahtlemata ka piletimüügis, mis teeb sündmuste korraldamise ning planeerimise keerukamaks ja riskantsemaks kui kunagi varem,” kommenteerib Smuuv turundus- ja kommunikatsioonijuht Britt Randma.

Nii Piletilevist kui Ticketerist ostetud kontserdipiletid kehtivad automaatselt järgmise aasta kontserdile. Uue kuupäeva mittesobivuse korral on kuni 24. augustini võimalik pileteid tagastada. Tagastatav piletisumma kantakse mõlemale piletimüügikanali poolt 14 päeva jooksul kliendi kontole. Rohkem infot sündmuse Facebooki lehel, Smuuvi kodulehel või Piletilevi piletimüügi lingilt.