Tänavuse Station Narva keskus oli esmakordselt Narva Muuseum koos ajaloolise Narva Hermanni Linnusega, kus 6. ja 7. augustil toimunud muusikaprogramm tõi mõlemal õhtul kohale ligi 1000 inimest. Festivalile pääsesid vaid vaktsineerimispassi või negatiivse Covid-19 testitulemusega inimesed. 53% külalisest osales tervisepassiga ja 47% kohapeal tehtud negatiivse tulemusega antigeeni kiirtestiga. Positiivseid teste kontrollis ei tuvastatud.

Muusikaprogrammi veerandsaja esineja seas oli artiste nii Eestist, Venemaalt, Soomest kui ka Inglismaalt, kust pärinesid festivali suurimad staarid, Põhjaõue pealava mõlema õhtu kavale punkti pannud klubimuusika ikoonid Roni Size ja A Guy Called Gerald. Nimekamate esinejate seas olid ka elektroonikaprodutsent Nathan Fake Inglismaalt, Tatari-Vene duo AIGEL ning Eesti muusika maestrod Sven Grünberg ja Vaiko Eplik ja Eliit. Kontserdid toimusid mõlemal ööl ka kultuuriklubis Ro-Ro. Otseülekandes vahendas muusikaõhtuid Raadio 2.

Ülimenukaks kujunesid laupäevased tuurid Narva ja Narva-Jõesuu vahelises Kudrukülas, kus omanäoliste daatšade omanikud jagasid külalistega suvilarõõme, aiasaaduseid, nutikaid kujundusnipe ja oma unistuste elu retsepte.

Festivali raames toimusid ka Station Narva linnakunsti konkursi võidutöö, Narva päritolu kunstniku Veera Gontšugova “Tänavaraamatukogu” avamine ja valimisdebati vääriline kohaliku arutelupäeva BAZAR vestlus “Muuta mitte alles jätta?“ muuseumi läänehoovis. Loomeinkubaatoris OBJEKT toimus ettevõtluspäev, kus süüviti loomemajanduse rolli Ida-Viru ettevõtluse värskendamisel, avati fotonäitus “4+4= infinity” ja esitleti BFM MEDITi loodud VR-rakendust “Nähtamatu Narva”. Ettevõtluspäeva eel toimus OBJEKTis tüdrukute tehnoloogialaager Unicorn Squad.

Station Narva külalistel oli võimalik osa saada ka ekskursioonidest Narva linnas ja Kreenholmi tööstuskompleksis, Narva Muuseumi Kunstigalerii näitustest, narvapärasest hommikusöögist VitaTiimi keskuses ja linnalava kontsertidest Dahlbergi laval, Joaoru vaateplatvormil ja jõetrammil “Caroline”.